Eattings Homepage Copy

Lieve klanten

Wij blijven wel ter jullie beschikking via take-away, van dinsdag t.e.m. zondag van 17u tot 19u30. 

Onze gerechten voor afhaal of thuislevering kan u bekijken op onze Facebook of  Instagram pagina.

Indien u hier geen toegang tot heeft dan kan u ons telefonisch bereiken, mailen of een berichtje sturen

Geef voor 17u jullie bestelling door voor diezelfde dag.

Alle dagen behalve op maandag.

 

Tot gauw, Culinaire groet, Mateo & Sofie

0479/07.14.41

 03 / 337. 71. 49 

Pure keuken met eerlijke gerechten die de producten respecteren

Als uitbaters van Eat Things, Mateo en Sofie, willen we de zaak ’terug naar de roots’ brengen. De kwaliteit van elk gerecht staat voor ons centraal en dat weerspiegeld zich in ons menu van ‘eerlijke’ gerechten. U kunt in onze sfeervolle zaak terecht voor een gezellig diner. Daarnaast bieden wij ook afhaal aan van al onze gerechten. Bij Eat Things is het de ideale manier om je dag zelfs te breken en onthouden, te verwennen en op te laden.

 

Tot gauw, Culinaire groet, Mateo & Sofie

Reserveren via 03 / 337. 71. 49 – of via info@eatthings.be

Onze Chef

Mateo is de chef met Kroatische afkomt en dat zal je zeker terug vinden in de heerlijke kruiding van de gerechten.  We werken uitsluitend met dagverse producten die op een pure manier worden bereid.

Lunchmenu

Wij bieden onze luchmenu aan voor 37€/persoon.  Graag bij allergiën een seintje telefonisch of aan het personeel op voorhand te melden.

à la carte

Lieve klanten

Wij blijven wel ter jullie beschikking via take-away, van dinsdag t.e.m. zondag van 17u tot 19u30. Onze menu is te bekijken op Facebook of Instagram. Levering aan huis is mogelijk binnen een straal van 5km.
Graag voor 17u ontvangen wij jullie bestelling, hetzij telefonisch, via Facebook of Instagram.
Bedankt voor jullie steun en graag tot snel!

Gamba tropézienne gegrild,

met kruidenboter van "De Chef", verse groentjes en krielaardappeltjes.
41€

Gegrilde Franse calamaris,

met olijfolie, look, platte peterselie, warme groentjes en krielaardappeltje.
32€

Zeebaarsfilet gegrild,

met een tomatensaus, warme seizoen groentjes en krielaardappeltjes.

29€


Australische rib-eye gegrild,

met krielaardappeltjes, seizoen groentjes en verse bearnaisesaus.

36€

Tournedos “Eat Things”,

met krielaardappeljes, tapenade van tomaat, rucola, parmezaan en truffels.

34€

Escalope à la Milanaise

met tomatensaus, verse pasta en parmezaan.

23€

Vegetarische pasta,

met verse tomaatjes, look en basilicum.

18€

Verse pasta vongole,

met seizoen groenten en een tomatensaus.

28€

Verse Papardelle met truffel,

in een boter parmezaan saus met shiitake champignons.

30€

Aziatische pasta,

met groentjes, sojasaus, ketjap uit de wok.

26€

Vegetarische warme salade ,

van warme seizoen groenten en een truffeldressing.

17€

Thai beef,

met gebraden rundsfilet, licht pikante dressing van de chef, notenmix en koriander.

26€

Rundscarpaccio,

met een truffel dressing, parmezaan, balsamico en rucola.

18€

Beef Tataki van rund,

met boontjes, groene asperges, wakamé, rijst noedels, gefrituurde ui en een Thaise dressing.

20€

Gekarameliseerd witloof,

met fijn gesneden ganzenlever, fleur de sel en balsamicoazijn.

20€

Tartaar van avocado,

met groene asperges, gerookte zalm en een champagnedressing.

23€

Scampi diablo,

met een licht pikante tomatensaus.

vg18€/hg26€

Kroatische ham uit Drnis. “Exclusief product van Kroatië”.

Gezouten, gerookt, gedroogd, 18 maanden gerijpt met een truffeltapenade.

16€

Cheesecake van de Chef,

met een bodem van speculaas, vers fruit en aardbeincoulis.

11€

Créme Brulée

op traditionele wijze met vanille ijs.

10€

Moelleux van chocolade artisanaal

met vanille ijs en cookie crumbles.

11€

Kazen Van Tricht

een variatie van 5 soorten kazen met fruit, notenmengeling, aangepaste confituur en rozijnenbrood.

15€

Romanoff

Verse aardbeien met een coulis van aardbeien en een mascarpone van aardbeien.
11€

carpaccio van sint jacobsvruchten,

met olijfolie, citroen, creme van wasabi en limoen/koriander met gefrituurde ui.
23 €

Mosseltjes bianco

met olijfolie, look, ui, witte wijn en kruiden.
22

Gegrilde groene asperges

met Morbier kaas, Kroatische ham en een truffeldressing

22€

Kippenblokjes,

in pindasaus met rijst of noedels.

24 €

Steak tartaar van "De Chef",

met een frisse sla en toast of krielaardappelen.
26€

Rendang,

Indonesisch stoofvlees licht pikant met rijst of noedels.
26€


Lunch


Dinsdag - Vrijdag
de keuken is geopend van 12:00 uur - 13:00 uur. 

Dinner


Dinsdag - Zaterdag
de keuken is geopend van 18:00 uur - 20:30 uur

Gesloten


Zondag - Maandag
Gesloten

Wijnegemsteenweg 34, 2970 's Gravenwezel - Tel:  03/337.71.49 - 0479/07.14.41

Reserveer online





    Eattings Homepage

    Pure keuken met eerlijke gerechten die de producten respecteren.

    Als uitbaters van Eat Things, Mateo en Sofie, willen we de zaak ’terug naar de roots’ brengen. De kwaliteit van elk gerecht staat voor ons centraal en dat weerspiegelt zich in ons menu van ‘eerlijke’ gerechten. U kunt in onze sfeervolle zaak terecht voor een gezellig diner. Bij Eat Things is het de ideale manier om je dag zelfs te breken en onthouden, te verwennen en op te laden.

     

    Tot gauw, Culinaire groet, Mateo & Sofie

    Reserveren via 03 / 337. 71. 49 –  info@eatthings.be

    of whatsApp naar 0479/07.14.41

    GESLOTEN:  27/02 tot en met 01/03

    Onze Chef

    Mateo is de chef met Kroatische afkomst en dat zal je zeker terug vinden in de heerlijke kruiding van de gerechten.  We werken uitsluitend met dagverse producten die op een pure manier worden bereid. Zijn vrouw Sofie zal  jullie ontvangen en er voor zorgen dat jullie een gezellige avond beleven.

    Graag bij allergieën dit te melden bij de reservatie of bij het binnenkomen.

    à la carte.

    Carpaccio van ossenhaas,

    met een truffeldressing, parmezaan, balsamico, rucola en kerstomaatjes.

    Beef Tataki van chateaubriand,

    met een Thaise dressing, sesam dressing, wakame, rijstpasta en groentjes.

    Gekarameliseerd witloof,

    met fijn gesneden ganzenlever, fleur de sel en balsamico azijn.


    Tartaar van avocado,

    met groene asperges, gerookte zalm en een champagnedressing.


    Scampi Diablo,

    in een lichte, pittige, romige tomaten saus.

    Carpaccio van sint-jakobsschelpen,

    met olijfolie, citroen, crème van wasabi en limoen koriander met gefrituurde ui.

    Kroatische ham uit Drnis. “Exclusief product van Kroatië”,

    gezouten, gerookt, gedroogd 18 maanden met kerstomaatjes en een truffel tapenade.

    Gegrilde groene asperges,

    met Morbier kaas in de oven gesmolten, truffel dressing en Kroatische ham.

    Gamba tropézienne gegrild,

    met kruidenboter van "De Chef", warme groentjes en gebakken krieltjes.

    Wilde zeebaarsfilet gegrild,

    op een bedje van warme groentjes, tomaten saus en krieltjes.



    Australische rib-eye gegrild,

    met gebakken krieltjes, warme groentjes en verse bearnaisesaus of peperroomsaus.

    Ossenhaasreepjes uit de wok,

    met ajuin, tandoori kruiden, teriyaki en rijst.

    Kippenblokjes in een pittige pindasaus,

    met rijst of noedels, atjar, koriander en gefrituurde ajuin.

    Steak tartaar van "De Chef",

    pittig gerechtje met gebakken krieltjes en een fris slaatje.

    Chateaubriand “Eat Things”,

    met tapenade van tomaat,  parmezaan, rucola, balsamico, gebakken krieltjes en truffels.

    Escalope alla milanese

    met tomatensaus, verse pasta en parmezaan.

    Escalope parmigiano gegratineerd,

    met zachte mosterd, broccoli, tomatensaus en parmezaan.

    Vegetarische warme salade,

    met een truffel dressing en balsamico.

    Salade Thai beef (chateaubriand),

    mix sla met een Thaise dressing, koriander en gefrituurde ui.

    Caesarsalade

    Met gegrilde kip, parmezaan en een bieslook dressing.

    Vegetarische pasta,

    Met groentjes en een kruidige tomatensaus.

    Pasta carpaccio,

    met tomatensaus, truffelolie, parmezaan en rucola en balsamico.

    Verse pasta truffel,

    in een parmezaan boter saus met champignons, truffelolie en verse truffel.

    Cheesecake van "De Chef",

    met een bodem van speculaas, vers fruit en aardbeincoulis.

    Créme Brulée,

    met gebrande kandijsuiker en een bolletje vanille-ijs.

    Moelleux van chocolade artisanaal,

    met vanille-ijs en fruit.

    Dame Blanche,

    met warme chocolade saus.

    Voorgerechten:

    Gegaarde octopus.

    licht gerookt met tijm, zeekraal en een wortel/dille crème

    Gebakken sint-jakobsschelpen,

    gekarameliseerd met tariyaki op een bedje van shiitake en wortel crème.

    Portobello gegrild

    gevuld met een zacht geitenkaasje en afgewerkt met een chip van Kroatische ham en een sesam dressing

    Hoofdgerechten:

    Caramello

    met vlees gevulde pasta in snoepvorm in een salsa rossa saus

    Ossobuco van De Chef

    in een heerlijke tomatensaus met verse pasta en parmezaan.

    Lunch op donderdag en vrijdag, enkel met reservatie minstens een dag op voorhand en vanaf 4 personen.


    donderdag en vrijdag is de keuken is geopend van 12:00 uur - 13:30 uur.

    Enkel met reservatie minstens een dag op voorhand en vanaf 4 personen.

    Dinsdagmiddag, woensdagmiddag en zaterdagmiddag gesloten voor de lunch

    's avonds geopend vanaf 18.00u

    Dinner


    Dinsdag tot en met Zaterdag is de keuken s' avonds geopend van 18:00 uur - 20:30 uur

    Gesloten


    Zondag en Maandag gesloten.

     

    Wijnegemsteenweg 34, 2970 's-Gravenwezel
    Wijnegemsteenweg 34,

    2970 's-Gravenwezel

    Tel:  03/337.71.49

    WhatsApp: 0479/07.14.41

    info@eatthings.be

    Reserveer via mail, info@eatthings.be

    of telefonisch 03/337.71.49 of

    WhatsApp berichtje naar 0479/07.14.41

    Bij geen directe respons telefonisch graag een berichtje nalaten.