Eattings Homepage Copy

Lieve klanten

Wij blijven wel ter jullie beschikking via take-away, van dinsdag t.e.m. zondag van 17u tot 19u30. 

Onze gerechten voor afhaal of thuislevering kan u bekijken op onze Facebook of  Instagram pagina.

Indien u hier geen toegang tot heeft dan kan u ons telefonisch bereiken, mailen of een berichtje sturen

Geef voor 17u jullie bestelling door voor diezelfde dag.

Alle dagen behalve op maandag.

 

Tot gauw, Culinaire groet, Mateo & Sofie

0479/07.14.41

 03 / 337. 71. 49 

Pure keuken met eerlijke gerechten die de producten respecteren

Als uitbaters van Eat Things, Mateo en Sofie, willen we de zaak ‘terug naar de roots’ brengen. De kwaliteit van elk gerecht staat voor ons centraal en dat weerspiegeld zich in ons menu van ‘eerlijke’ gerechten. U kunt in onze sfeervolle zaak terecht voor een gezellig diner. Daarnaast bieden wij ook afhaal aan van al onze gerechten. Bij Eat Things is het de ideale manier om je dag zelfs te breken en onthouden, te verwennen en op te laden.

 

Tot gauw, Culinaire groet, Mateo & Sofie

Reserveren via 03 / 337. 71. 49 – of via info@eatthings.be

Onze Chef

Mateo is de chef met Kroatische afkomt en dat zal je zeker terug vinden in de heerlijke kruiding van de gerechten.  We werken uitsluitend met dagverse producten die op een pure manier worden bereid.

Lunchmenu

Wij bieden onze luchmenu aan voor 37€/persoon.  Graag bij allergiën een seintje telefonisch of aan het personeel op voorhand te melden.

à la carte

Lieve klanten

Wij blijven wel ter jullie beschikking via take-away, van dinsdag t.e.m. zondag van 17u tot 19u30. Onze menu is te bekijken op Facebook of Instagram. Levering aan huis is mogelijk binnen een straal van 5km.
Graag voor 17u ontvangen wij jullie bestelling, hetzij telefonisch, via Facebook of Instagram.
Bedankt voor jullie steun en graag tot snel!

Gamba tropézienne gegrild,

met kruidenboter van "De Chef", verse groentjes en krielaardappeltjes.
41€

Gegrilde Franse calamaris,

met olijfolie, look, platte peterselie, warme groentjes en krielaardappeltje.
32€

Zeebaarsfilet gegrild,

met een tomatensaus, warme seizoen groentjes en krielaardappeltjes.

29€


Australische rib-eye gegrild,

met krielaardappeltjes, seizoen groentjes en verse bearnaisesaus.

36€

Tournedos “Eat Things”,

met krielaardappeljes, tapenade van tomaat, rucola, parmezaan en truffels.

34€

Escalope à la Milanaise

met tomatensaus, verse pasta en parmezaan.

23€

Vegetarische pasta,

met verse tomaatjes, look en basilicum.

18€

Verse pasta vongole,

met seizoen groenten en een tomatensaus.

28€

Verse Papardelle met truffel,

in een boter parmezaan saus met shiitake champignons.

30€

Aziatische pasta,

met groentjes, sojasaus, ketjap uit de wok.

26€

Vegetarische warme salade ,

van warme seizoen groenten en een truffeldressing.

17€

Thai beef,

met gebraden rundsfilet, licht pikante dressing van de chef, notenmix en koriander.

26€

Rundscarpaccio,

met een truffel dressing, parmezaan, balsamico en rucola.

18€

Beef Tataki van rund,

met boontjes, groene asperges, wakamé, rijst noedels, gefrituurde ui en een Thaise dressing.

20€

Gekarameliseerd witloof,

met fijn gesneden ganzenlever, fleur de sel en balsamicoazijn.

20€

Tartaar van avocado,

met groene asperges, gerookte zalm en een champagnedressing.

23€

Scampi diablo,

met een licht pikante tomatensaus.

vg18€/hg26€

Kroatische ham uit Drnis. “Exclusief product van Kroatië”.

Gezouten, gerookt, gedroogd, 18 maanden gerijpt met een truffeltapenade.

16€

Cheesecake van de Chef,

met een bodem van speculaas, vers fruit en aardbeincoulis.

11€

Créme Brulée

op traditionele wijze met vanille ijs.

10€

Moelleux van chocolade artisanaal

met vanille ijs en cookie crumbles.

11€

Kazen Van Tricht

een variatie van 5 soorten kazen met fruit, notenmengeling, aangepaste confituur en rozijnenbrood.

15€

Romanoff

Verse aardbeien met een coulis van aardbeien en een mascarpone van aardbeien.
11€

carpaccio van sint jacobsvruchten,

met olijfolie, citroen, creme van wasabi en limoen/koriander met gefrituurde ui.
23 €

Mosseltjes bianco

met olijfolie, look, ui, witte wijn en kruiden.
22

Gegrilde groene asperges

met Morbier kaas, Kroatische ham en een truffeldressing

22€

Kippenblokjes,

in pindasaus met rijst of noedels.

24 €

Steak tartaar van "De Chef",

met een frisse sla en toast of krielaardappelen.
26€

Rendang,

Indonesisch stoofvlees licht pikant met rijst of noedels.
26€


Lunch


Dinsdag - Vrijdag
de keuken is geopend van 12:00 uur - 13:00 uur. 

Dinner


Dinsdag - Zaterdag
de keuken is geopend van 18:00 uur - 20:30 uur

Gesloten


Zondag - Maandag
Gesloten

Wijnegemsteenweg 34, 2970 's Gravenwezel - Tel:  03/337.71.49 - 0479/07.14.41

Reserveer online


    Eattings Homepage

    Pure keuken met eerlijke gerechten die de producten respecteren

    Als uitbaters van Eat Things, Mateo en Sofie, willen we de zaak ‘terug naar de roots’ brengen. De kwaliteit van elk gerecht staat voor ons centraal en dat weerspiegelt zich in ons menu van ‘eerlijke’ gerechten. U kunt in onze sfeervolle zaak terecht voor een gezellig diner. Bij Eat Things is het de ideale manier om je dag zelfs te breken en onthouden, te verwennen en op te laden.

     

    Tot gauw, Culinaire groet, Mateo & Sofie

    Reserveren via 03 / 337. 71. 49 – of via info@eatthings.be

    Onze Chef

    Mateo is de chef met Kroatische afkomst en dat zal je zeker terug vinden in de heerlijke kruiding van de gerechten.  We werken uitsluitend met dagverse producten die op een pure manier worden bereid.

    Lunchmenu 40€

    Enkel niet op feestdagen te verkrijgen.

    Voor de lunch minstens 1 dag op voorhand te reserveren.

    Graag bij allergieën dit te melden bij de reservatie.

    à la carte en menu.

    LUNCH MENU

    3 gangen 40€/p.

    Menu is per tafel te nemen.

    Carpaccio van ossenhaas.

    of

    Scampi diablo.

    of

    Gekarameliseerd witloof.

    Zeebaarsfilet gegrild.

    of

    Tournedos”Eat Things”.

    of

    Verse pasta truffel.

    Cheesecake van “de Chef”.

    of

    Dame Blanche.

    of

    Creme Brûlée.

    Carpaccio van ossenhaas.

    Met een truffeldressing, parmezaan, balsamico, rucola en kerstomaatjes.

    20€

    Beef Tataki van tournedos.

    Met een Thaise dressing, sesam dressing, wakame, rijstpasta en groentjes.
    24€

    Gekarameliseerd witloof.

    Met fijn gesneden ganzenlever, fleur de sel en balsamico azijn.

    24€

    Tartaar van avocado.

    Met groene asperges, gerookte zalm en een champagnedressing.

    24€

    Tartaar van tonijn.

    Met Japanse wortel en ganzenlever.

    24€

    Gemarineerde boschampignons met licht gegrilde tonijn.

    Met soya en sushi azijn.

    24€

    Scampi Diablo.

    In een lichte, pittige, romige tomaten saus.

    vg 19€/hg 27€

    Kroatische ham uit Drnis. “Exclusief product van Kroatië”.

    Gezouten, gerookt, gedroogd, 18 maanden gerijpt. Met kerstomaatjes en een truffel tapenade.

    18€

    Gamba tropézienne gegrild.

    Met kruidenboter van "De Chef", warme groentjes en gebakken krieltjes.
    41€
    32€

    Zeebaarsfilet gegrild.

    Met een tomatensaus, warme groentjes en gebakken krieltjes.

    31€


    Australische rib-eye gegrild.

    Met gebakken krieltjes, warme groentjes en verse bearnaisesaus of peperroom saus.

    38€

    Ossenhaasreepjes uit de wok.

    Met ajuin, tandoori kruiden, teriyaki en rijst.

    32€

    Kippenblokjes in een pittige pindasaus.

    Met rijst of noedels, atjar en gefrituurde ajuin.

    25€

    Steak tartaar van "De Chef".

    Pittig gerechtje met gebakken krieltjes.

    30€

    Tournedos “Eat Things”,

    Met tapenade van tomaat,  parmezaan, rucola, balsamico, gebakken krieltjes en truffels.

    36€

    Escalope à la Milanaise

    Met tomatensaus, verse pasta en parmezaan.

    25€

    Vegetarische warme salade.

    Met een truffel dressing en balsamico.

    21€

    Salade Thai beef (tournedos)

    Met een Thaise dressing, koriander en gefrituurde ajuin.

    29€

    Vegetarische pasta,

    Met groentjes en een kruidige milanaise saus.

    21€

    Verse reuze ravioli gevuld,

    met sint-jakobsschelpen en gamba, afgewerkt met gebakken sint-jakobsschelpen en groene asperge.
    27€

    Verse pasta met truffel en konings oesterzwam.

    In een boter, parmezaan saus.

    31€

    Verse reuze ravioli gevuld,

    met buffel ricotta en bladspinazie, afgewerkt met verse spinazie, kerstomaatjes en pijnboompitten.

    26€

    Cheesecake van "De Chef".

    Met een bodem van speculaas, vers fruit en aardbeincoulis.

    13€

    Créme Brulée.

    Met gebrande kandijsuiker en een bolletje vanille-ijs.

    12€

    Moelleux van chocolade artisanaal

    Met vanille ijs en fruit.

    13€

    Dame Blanche

    Met warme chocolade saus.
    11€

    Voorgerechten:

    Carpaccio van sint-jakobsschelp.

    Met olijfolie, citroen, creme van wasabi en limoen/koriander met gefrituurde ui.
    24€

    Vol au vent van fazant.

    Met een focaccia broodje, crème van ganzenlever en een crumble van rode biet en sesam.

    23€

    Escaorgots

    In een boter/look saus met look en platte peterselie

    17€

    Hoofdgerechten:

    Hertenkalf filet

    Met shiitake, veenbessen en een rode wijn gestoofd peertje.
    38€

    Fazantenfilet

    Met gekarameliseerde witloof, crème van pompoen en bloemkool, een crumble van rode biet en sesam.
    36€

    Lunch

    enkel met reservatie minstens een dag op voorhand.


    Dinsdag - Vrijdag
    de keuken is geopend van 12:00 uur - 13:00 uur. 

    Lunchmenu 40€/p.

    Dinner


    Dinsdag - Zaterdag
    de keuken is geopend van 18:00 uur - 20:30 uur

    Gesloten


    Zondag - Maandag
    Gesloten

    Wijnegemsteenweg 34, 2970 's-Gravenwezel - Tel:  03/337.71.49 - 0479/07.14.41

    Reserveer online of telefonisch voor 18u

    Indien geen directe response via mail graag ons dan telefonisch de reservering door te bellen.

    Wij zijn gesloten: 17/12 tot en met 27/12

    Gesloten: 31/12 tot en met 03/01

    Fijn eindejaar gewenst en een gezond 2022.